Прифронтову Малу Токмачку ворог вчора обстріляв з авіації, артилерії, РСЗВ та атакував дронами. Всього впродовж 30 квітня військові російської терористичної армії завдали 383 удари з різного виду озброєння по шести містам та селам Запорізької області.

По Роботину та Малій Токмачці російська армія завдала авіаційні удари, а також 13 разів обстріляла з реактивних систем залпового вогню.

Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку російські загарбники 136 разів атакували безпілотниками різних модифікацій та 232 рази обстріляли з артилерії.

Внаслідок російських обстрілів вибиті вікна, пошкоджені квартири та зруйновані фасади будинків. Крім того, ворожі удари частково зруйнували будинки людей та господарські будівлі. Знищено майно мирних мешканців.

За фактами збройної агресії армії РФ поліцейські зібрали доказові матеріали та передали до СБУ в Запорізькій області для відкриття кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.