В тестовому режимі почали продавати повноцінні обіди на поїздах далекого сполучення. Як зазначили в «Укрзалізниці», меню з гарячих страв у таких поїздах було одним із найочікуваніших оновлень в їх сервісі.

З 30 грудня почали продавати харчування на деяких найдовших рейсах:

  • №351/352 «Київ — Кишинів»;
  • №95/96 «Київ — Рахів»;
  • №29/30 «Київ — Ужгород»;
  • №4/3 «Запоріжжя — Ужгород».

В меню: карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курку з подільською картоплею та овочами, і абсолютний фаворит пасажирів - кримськотатарський плов з яловичиною. Вартість страв: від 170 до 190 гривень.

«Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання. Спробуйте нове меню, залишайте відгуки у застосунку Укрзалізниці та подорожуйте зі смаком!», - зазначили в «Укрзалізниці».