Депутатка Запорізької міської ради, керівниця волонтерського центру "Солдатський привал" Галина Гончаренко звернулася до мешканців міста.

"Кожний з вас бачить, що наше місто занедбане та захаращене. Я з сумом констатую цей факт! Вже очікую варіанти відповідей: нехай міська влада про те турбується, або - в нас же ж війна-розруха!

Одразу відповім відомою цитатою, що розруха у нас в головах, а міська влада зосередила й без того дуже малий наш бюджет на обороноздатності та на невідкладних проблемах містян (ремонти, опалення, життєзабезпечення, допомога).

Я зі своєю командою оголошую безстрокову акцію - "Запоріжжя - МОЄ місто"! Знаю, що кожному болить!

Знаю, що всім важко, багато проблем та переживань! Та є стовідсоткова панацея від будь чого - роби щось руками, щоб дурні думки в голову не лізли! Мені це моя бабуся казала. І це працює!!!

Друзі, коли кожен з нас відчує, що це мій будинок, моя вулиця, моє місто і буде ставитись до усього як господар - розрухи не буде! Ми ж, українці, до роботи дурні!

Тому пропоную кожному долучитись - навести порядок, де в тому є потреба! Так, нема грошей. Між тим, будь що можна зробити разом з родиною, сусідами, друзями та мінімальними витратами - позбирати сміття, прибрати бур'яни, щось підфарбувати, щось відремонтувати... І квіти посадити всюди!

Дорогі мої, зовсім інший настрій буде! Я знаю! І наше Запоріжжя стане охайним та квітучим! Давайте разом зробимо для нашого міста та для себе!

А ми з шаленою командою сьогодні прибирали клаптик на Привокзальній площі та наводили порядки в "Солдатському привалі". Це дійсно драйв! Запоріжжя, я тебе люблю! З повагою до запорожців!", - написала депутатка Запорізької міської ради з фракції "Європейська солідарність" Галина Гончаренко.

Відома волонтерка подякувала однодумцям - голові районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району Володимиру Волобуєву та його підлеглим, які прийшли на допомогу разом з важкою технікою.

"Наша команда щиро дякує за таку допомогу та спільне бачення щодо ставлення до рідного міста! Я запрошую кожного долучатись! Якщо дуже захотіти, то неможливого немає! Потурбуйтесь про своє Запоріжжя, підніміть настрій собі й друзям, дивлячись на результати своєї праці! Нам сподобалось!", - зазначила  Галина Гончаренко.

Фото з фейсбук-сторінки Галини Гончаренко