15 громад Запорізької області, де в умовах воєнного стану функціонують центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи), отримали триколісні вантажні електровелосипеди. Це стало можливим завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку USAID у рамках програми "Зміцнення суспільної довіри (UCBI 4)".

Отримані трицикли дадуть змогу працівникам ЦНАПів перевозити мобільні валізи адміністраторів, надані громадам міжнародними партнерами торік. Кожна така валіза являє собою портативне автоматизоване робоче місце з необхідним обладнанням, включно з ноутбуком-трансформером, принтером, сканером, зчитувачем ID-карток, павербанком, відеокамерою, роутером і комп'ютерною мишею.

Мобільні офіси у валізах дають можливість обслуговувати людей за місцем їхнього проживання або перебування, охоплюючи певні категорії громадян (людей з інвалідністю, людей похилого віку, тих, хто перебуває в лікарнях) або всіх жителів території без обмежень. Також можлива організація віддалених робочих місць для прийому громадян за певним графіком.