Впродовж 2 вересня військові російської армії завдали 313 ударів з різного виду озброєння по 11 містам та селам Запорізької області. Зокрема, вчора ворог завдав авіаційні удари по Оріхову, Преображенці та Малій Токмачці. Крім того, з артилерії та безпілотників ворог атакував Малу Токмачку.

Загалом у понеділок ворог завдав 11 авіаційних ударів по Оріхову, Новоандріївці, Малій Токмачці, Новодарівці та  Преображенці. Тричі з РСЗВ обстріляв Гуляйполе та Новоданилівку.

100 артилерійських ударів було завдано по території Приморського, Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки, Новоданилівки та Полтавки.

Крім того, вчора загарбники 198 разів атакували безпілотниками Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку,  Малинівку, Новоданилівку та Полтавку.

Внаслідок ворожого удару зруйновано та пошкоджено 38 будинків та об'єктів інфраструктури.

Нагадаємо, вчора близько 23:00 години ворог завдав ракетний удар по готельному комплексу в Запоріжжі. Постраждала родина власників закладу. 38-річна жінка та її 8-річний син загинули, 12-річна дівчинка та 43-річний чоловік отримали поранення. Вони у реанімації.