Голова Запорізької облдержадміністрації  Іван Федоров розповів журналістам, чи отримував пропозицію від Президента перейти на нову посаду в Києві.

2 вересня з робочим візитом у Запоріжжі перебував Президент України Володимир Зеленський. Він приїздив у наше прифронтове місто разом з прем'єр-міністром Королівства Нідерланди Діком Схоофом, який з початку повномасштабного вторгнення став першим іноземним керівником такого рівня, який відвідав Запоріжжя.

Після цього візиту по Запоріжжю поповзли чутки, що Володимир Зеленський зробив очільнику ЗОВА цікаву кадрову пропозицію стосовно нової посади в уряді, який саме переживає процес масштабного перезавантаження.

Під час брифінгу Іван Федоров прокоментував представникам ЗМІ ці чутки. Очільник ОВА запевнив, що жодних кадрових пропозицій від глави держави не отримував.

- Володимир Зеленський дав доручення, дав наставлення і сказав, на чому ми маємо сфокусувати свою увагу  для розвитку Запорізької області. На цьому сфокусована робота всієї команди як обласної адміністрації,так і міста Запоріжжя.

Сьогодні йде війна і ми перебуваємо на своїх посадах тимчасово. І я, як голова військової адміністрації.

Я сьогодні виконую свої обов'язки в межах своїх повноважень. І буду робити це доти, доки Президент не прийме інше рішення, - зазначив Іван Федоров.

Що правда, то правда - керівники обласних адміністрацій перебувають на своїх посадах від указу Президента про призначення до указу про звільнення.