Впродовж 6 вересня військові російської армії завдали 265 ударів з різного виду озброєння по 10 містам та селам Запорізької області. Зокрема, ворог завдав  авіаційний удар по Малій Токмачці.

Крім того, окупаційна армія шість разів обстріляла з РСЗВ Гуляйполе, Новоданилівку та Полтавку.  

Не припиняє ворог і масовані атаки безпілотними літальними апаратами. Вчора загарбники 113 разів атакували ними Приморське, Гуляйполе, Новоандріївку, Полтавку, Роботине, Малу Токмачку та Малинівку.

З артилерії ворог накрив території Степногірська, Приморського, Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки, Новоданилівки, Полтавки та Зеленого, завдавши 145 ударів.

За даними Нацполіції у Запорізькій області, у Гуляйполі під час обстрілу з РСЗВ «Град» зайнялися пожежі у приватному секторі. Ніхто з місцевих жителів не постраждав, однак значна кількість домоволодінь і прибудинкових територій вигоріла вщент.

У Приморському в після влучання FPV-дрона відбулося займання гаража та господарського приміщення. Обійшлося без жертв.

Загалом впродовж минулої доби ворожими обстрілами було зруйновано 12 будинків мирних мешканців. На місцях влучань слідчі поліції та СБУ зібрали докази воєнних злочинів росіян. За матеріалами відкриті провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.