Тендітна дівчина Карина Тандура із початком повномасштабного вторгнення була змушена залишити рідну домівку у селищі Комишуваха.

Разом із мамою та неповнолітнім братом дівчина переїхала до Запоріжжя, де вивчилася на кухаря і працевлаштувалася. Про її історію розповідається на сайті Запорізького обласного центру зайнятості.

У свій час Карина закінчила Запорізьке машинобудівне професійне училище за спеціальністю контролер верстатів і слюсарних робіт. Але час диктує свої умови, і дівчина вирішила змінити професію, аби бути затребуваною на ринку праці.

Карина звернулася до Оріхівського відділу Пологівської філії Запорізького обласного центру зайнятості. і отримала ваучер на навчання. А з ним  - можливість безкоштовно навчатися на кухаря у Запорізькому політехнічному центрі профтехосвіти.

Цікаво, що її мама - теж кухар, а отже тепер у них справжня трудова династія.

Успішно закінчивши навчання, Карина працевлаштувалася в один з медичних закладів міста. Своєю новою спеціальністю дівчина задоволена, а ще дуже вдячна працівникамслужби зайнятості, які вчасно підказали та спрямували.

"Наразі колишня мешканка Комишувахи працює із задоволенням і має змогу допомагати рідним. Карина не виключає можливість скористатися іншими державними програмами від служби зайнятості, адже вони реально змінюють життя на краще", - повідомляє Запорізький ОЦЗ.

Більше про ваучери на навчання можна дізнатися за посиланням