Указом президента України Володимира Зеленського Інні Низолі присвоєно почесне звання «Мати героїня». В Запоріжжі жінці нагороду вручив заступник голови Запорізької ОДА Євген Мироненко.

Інні разом з чоловіком Олексієм виховує 7 дітей. Наймолодшій дитині зараз 2 роки, а найстарша цього року закінчила 11 клас.

«Я рада, що в мене стільки дітей. Старші підростають та починають допомагати з молодшими. Звичайно, є складнощі, але разом ми їх вирішуємо. Важко стежити за кожним, щоб ходили в школу, вчилися, робили уроки, але ми з цим впораємося», – запевнила пані Інна.

В родині Низола не тільки опікуються освітою дітей, але й допомагають їм розвивати свої здібності. Деякі з них перейняли захоплення музикою від батька та пішли до музичної школи. Один із синів любить футбол та ходить на тренування. На думку батька, важливо спілкуватися з дітьми, як з рівними собі.

«В нашій сім’ї ми намагаємось підтримувати одне одного. Звичайно, діти не завжди слухаються. Але ми домовляємося, спілкуємося, як з дорослими людьми та через діалог приходимо до компромісу», – розповів батько родини Олексій.