Фінальні сутички тривали трохи більше 20 секунд!

З 29 березня по 6 квітня у місті Бєлград (Сербія) пройшов чемпіонат Європи зі змішаних єдиноборств (ММА).  У збірній команді України були наші  юні оріхівчанки – сестри Клейн. Спортсменки вже не вперше беруть участь у  змаганнях такого рівня. До того ж Марія у серпні  2022 році стала чемпіонкою світу з ММА.

30 березня дванадцятирічна Злата Клейн провела дві сутички: з українкою та фінальний з словачкою. Оріхівчанка отримала перемоги в сутичках достроково – сабмішном: больовий прийом на ліктьовий суглоб та задушливий  ззаду. Бої тривали відповідно 57 та 24 секунди!

Наступного дня, 31 березня,  в октагоні провела   чотири  сутички старша сестра Злати – сімнадцятирічна Марія Клейн. Титулована спортсменка вкотре довела, що вона найсильніша у змішаних єдиноборствах і не тільки. Її суперницями були румунка, полька, німкеня та ірландка. Бої відповідно тривали 32, 49, 21, 21 секунди. До румунки, польки та ірландки Марія застосувала больовий прийом на ліктьовий суглоб. До німкені – гільйотину (удушення спереду).

Щирі вітання всій родині Клейнів! Пишаємося!

Світлана Свєтлова

Фото з архіву родини Клейн