Увечері 9 травня до поліції звернулась жінка і повідомила, що її машину вкрали. За словами постраждалої, близько 14:00 вона дала на пару годин своє авто знайомому. Втім в призначений час чоловік не повернув Chevrolet Aveo. А потім зовсім зник зі зв’язку. Усі екіпажі були орієнтовані на пошук даного авто і невдовзі його зупинили на вул. Академічній.

20-річний керманич, під час спілкування з патрульними постійно плутався у поясненнях. Також у чоловіка були явні ознаки алкогольного сп’яніння. За результатами огляду, проведеного на алкотестері Drager, в крові чоловіка було 2,02 проміле алкоголю, що у 10,1 раза перевищує дозволену норму.

Також патрульні з’ясували, що чоловік позбавлений права керування на 10 років, бо неодноразово притягався за керування у стані сп’яніння.

На водія патрульні склали протокол за ч. 3 ст. 130 «Керування транспортним засобом у стані сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння» та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 «Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права» КУпАП.

Також слідчо-оперативна група, що при була на місце, встановлюватиме усі обставини та надаватиме правову кваліфікацію події.