В одному з березневих номерів «Трудової слави» ми познайомили наших читачів з людьми, котрі допомагають нашим захисникам мікроавтобусами. Почалося все з того, як до редакції зателефонував наш друг оріхів’янин Ахмед  Клейн. Він повідомив, що надав наш контакт співвітчизнику Володимиру, який вже майже 18 років мешкає у Фінляндії  й котрий є прихильником спортивних талантів сестер Клейн. Переглядаючи в соціальних мережах дописи родини Клейн, він неодноразово бачив сторінки нашого видання і вирішив поділитися  історією підтримки української армії командою різних людей, об’єднаних однією метою. Ось так ми дізналися про фінського підприємця Ханну Тііла, який  передав 17 мікроавтобусів для ЗСУ.
У процесі передачі авто бере участь не одна людина. І про кожного ми підготували окрему розповідь. Автомобілі фінської фірми PakuKympillä Oy, які залишають прокатну компанію, продовжують приносити користь на фронті. Всі 17 мікроавтобусів були направлені захисникам на Донецький напрямок.
Минулого тижня  такий мікроавтобус та 35 колес  передано захисникам Запорізького краю, нашої рідної Оріхівщини. До цієї важливої справи доклали зусиль друг України - фін Ханну Тііла, наші небайдужі співвітчизники - пан Володимир, Костянтин Багров, родина Клейнів, добре відома не тільки на Запоріжжі, а й в Україні та за її межами. 
Сподіваємося, що доброчинство обов’язково матиме продовження…