З 2:20 до 2:31 ночі 12 жовтня військові російської терористичної армії завдали три удари керованими авіаційними бомбами по Запоріжжю.  

Окупанти поцілили по об'єкту інфраструктури, приватному сектору і території кінного клубу, повідомили у Національній поліції Запорізької області.

«Поцілив по приватних житлових будинках і виробничих приміщеннях одного з підприємств. Попередньо трьох людей поранено. Двоє потерпілих від госпіталізації відмовились одразу. Дівчинці 11 років медики надали всю необхідну допомогу в лікарні. Дитина уже вдома», - повідомив Іван Федоров, голова Запорізької обласної військової адміністрації.

Регіна Харченко, в.о. міського голови також повідомила, що дві постраждалі – жінки 55 та 22 років.

За даними ДСНС в Запорізькій області, один з будинків приватного сектору внаслідок російського удару знищено повністю.

На місці влучань сталися пожежі. Вогонь охопив складське приміщення, ремонтні майстерні, легкові авто та відкриту територію. Надзвичайники оперативно ліквідували займання. Пошкоджено фасади та скління будинків.

Поблизу епіцентрів атаки розгорнуто «Пункти незламності». На місцях ворожих ударів працюють поліцейські, рятувальники та інші профільні служби міста.

Працівники поліції розгорнули мобільний пункт для звернень, куди люди можуть звернутися за допомогою або написати заяву про пошкоджене майно. Також постраждалі можуть зателефонувати за номерами 102 або +380504529195.