Керівник адвокатської контори і депутат Запорізької обласної ради Дмитро Майстро заявив про пошкодження автомобіля дружини. Подія сталася 14 червня.

«Невідомі особи (особа), з метою підпалу, облили займистою рідиною автомобіль моєї дружини. На щастя та дякуючи Богові, дружина не постраждала, довести свої наміри до кінця вони не змогли.

В результаті таких дій зіпсовано фарбування авто і воно підлягає перекрашуваню.

Це відбувалося серед білого дня, на парковці біля одного комунального закладу міста Запоріжжя.  Вважаю, що ці противоправні дії вчинилися невідомими особами з метою тиску на мене та можуть бути повʼязані з моєю депутатською і громадською діяльністю або з хуліганських мотивів.

Замовник і організатор нападів на мою депутатську приймальню та мене особисто, які відбувалися в лютому-березні 2021 року, на теперішній час поліцією так і не встановлений і до відповідальності не притягнутий.

Перевірку по факту пошкодження автомобіля моєї дружини на даний час здійснює відділення поліції номер 4 міста Запоріжжя. Сподіваюсь на результат.

Прикро, що у Запоріжжі в останній час відбувається розгул злочинності і ніхто не може почуватися себе захищеним не тільки від російських ракет і обстрілів, а і криміналу», - написав Дмитро Майстро на фейсбук-сторінці.

А Суспільному юрист розповів, що зіпсований автомобіль його дружина побачила о 16.00, коли вийшла з роботи.

"Найімовірніше, намір був її підпалити просто. Рідина пахла якимось дизельним пальним. Найімовірніше, були якісь домішки, бо там були краплини, воно роз'їдало просто фарбу. Автомобіль підлягає просто перефарбуванню", - розповів Дмитро.

Дмитро Майстро припускає, що це могло статися або через звичайні хуліганські дії, або пов'язано з його депутатською та громадською діяльністю. Зокрема, він зазначив, що отримував погрози через свою позицію щодо Кушугумської лікарні.

"Там незаконно в інтересах комерційної структури було відчужене, передано, по суті, у безплатне користування приміщення лікарні, збудоване державою, загальною вартістю понад 70 мільйонів гривень. Тоді на мою адресу лунали погрози від керівника Кушугумської громади", - розповів адвокат.

За його словами, правоохоронці проводять слідчі дії. 

 Нагадаємо, 11 червня вранці кілер розстріляв біля під’їзду багатоповерхівки по вулиці Українській директора департамента правового забезпечення міської ради Максима Денщіка, якого місяць тому нова очільниця міськради Регіна Харченко відсторонила на час проведення службового розслідування.

Фото: Суспільне Запоріжжя