У неділю, 16 червня, в одному з районів Запоріжжя сталася аварія. Як повідомили у Патрульній поліції Запорізької області, керманич «Жигулі» не вибрав безпечну швидкість та врізався в дерево.

Під час спілкування інспектори виявили у водія явні ознаки наркотичного сп’яніння. Втім чоловік відмовився від огляду на стан сп’яніння.

Правоохоронці також встановили, що порушник позбавлений права керування, бо двічі впродовж року притягувався до відповідальності за керування автівкою у нетверезому стані.

Тож на чоловіка патрульні склали адмінматеріали за ст. 124 «Порушення ПДР, що призвело до ДТП», ч. 5 ст. 126 «Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права», ч. 1 ст. 126 «Керування транспортним засобом без чинного страхового поліса» та ч. 3 ст. 130 «Керування транспортним засобом у стані сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння» КУпАП та евакуювали транспортний засіб.