Центри надання адміністративних послуг у Запоріжжі почали приймати військовозобов’язаних, які відповідно до нових правил мобілізації мають оновити свої військово-облікові дані впродовж 60 днів у ТЦК та СП, ЦНАП чи через електронний кабінет.

18 травня ЦПАПи Запоріжжя почали здійснювати заходи щодо поступового підключення адміністраторів до відповідної облікової системи. Прийом відвідувачів з актуалізації даних військовозобов’язаних проводять з урахуванням наявного технічного підключення адміністраторів.

Центри надання адміністративних послуг у Запоріжжі працюють з понеділка по суботу з 9:00 до 16:45. Записатися на прийом можна онлайн через сайт (обравши розділ «Електронна черга»), вайбер-бот, за номером телефону необхідного територіального підрозділу або особисто, звернувшись до будь-якого зручного територіального підрозділу

— Запис в електронну чергу не здійснюється засобами електронної пошти. Зверніть увагу, черга на тиждень формується на поточний тиждень і відкривається у понеділок о 8:00, — повідомляє Департамент адміністративних послуг Запорізької міської ради.

Також департамент адміністративних послуг міської ради нагадує, що також можна скористатися мобільним додатком для військовозобов’язаних «Резерв+».