Під час перевірки внутрішньообласних перевізників моніторингова група виявила, що перевізник перевозить пасажирів з порушеннями. Про це повідомили у Департаменті інфраструктури та промисловості Запорізької ОДА.

«Моніторинг стану обслуговування внутрішньообласних автобусних маршрутів відбувається щомісячно. До складу рейдових груп залучаємо представників Національної поліції та Державної служби України з безпеки на транспорті. Мета таких перевірок – підвищення рівня безпеки пасажирів та якості їхнього обслуговування. Робота у зазначеному напрямку триватиме і надалі», – повідомив Роман Пісарев, заступник директора Департаменту, начальник Управління транспорту та зв’язку Запорізької ОДА.

Моніторингова група перевірила шість маршруток, які зупинились на Майдані Волі у Запоріжжі. Як з'ясувалось, всі вони належать одному перевізнику і в жодного з них немає дозвільних документів.

На кожного з порушників був складений адміністративний протокол. Відповідно до закону, загальна сума покарання може скласти понад 100 тисяч гривень. Однак остаточне рішення ухвалить суд.