Вночі 24 вересня 2022 року російська армія завдала декілька ударів по Запоріжжю. Внаслідок одного з них було пошкоджено багатоквартирний будинок на вул. Кияшко, 22. В будинку виникла пожежа, знищивши його майже повністю. Внаслідок цього обстрілу загинула одна людина.

Наразі триває відновлення цього будинку. Зокрема і Центру надання адміністративних послуг, який розташовано на першому поверсі. Підрядник демонтував пошкоджені елементи. Потім було посилено несучі конструкції, відновлено стіни, замінено інженерні й електричні мережі, проведено оздоблювальні роботи тощо. Наразі ремонтні роботи ЦНАПу, площа якого майже 370 кв. м, на фінішному етапі.

«Вже у грудні ми отримаємо ще один сучасний Центр надання адміністративних послуг. Це буде ЦНАП, який відповідатиме всім вимогам безбар`єрності. Не менш важливо, що тут буде окремий простір, де надаватимуться послуги ветеранам та ветеранкам, членам їхніх сімей», - сказала Регіна Харченко, виконуюча обов’язки міського голови.

В ЦНАПі надаватимуть клієнтам 375 різних послуг, тому збільшать кількість адміністраторів, які тут працюватимуть. Біля ЦНАПу також облаштують парковку, якої раніше не було. Там будуть і місця для транспорту людей з інвалідністю.

Будівельні роботи наразі на завершальному етапі, однак ще необхідний час для підготовчих робіт, зокрема встановлення та налаштування техніки, яку надали міжнародні партнери - Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ).