21 травня військові російської окупаційної армії завдали ракетний удар по Запоріжжю. Крім того, ворог з безпілотників, артилерії та РСЗВ атакував Малу Токмачку.

В Запорізькій ОВА повідомляють, що у вівторок ворог завдав 2 авіаудари по Новоандріївці та 15 разів обстріляли Роботине, Малу Токмачку, Гуляйполе та Левадне з РСЗВ. Не припиняють загарбники й масовані атаки безпілотниками. Зокрема, вчора 182 рази атакували БпЛА різної модифікації Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку.

Також у вівторок ворог завдав 191 артилерійський удар по Гуляйполю, Малій Токмачці,  Новоандріївці, Роботиному, Левадному, Малинівці та Степногірську.

Поліцейські зафіксували 9 повідомлень про руйнування. Внаслідок ворожих ударів зруйновані будинки людей, а також пошкоджені гаражі, авто, господарські споруди та об’єкт інфраструктури.

За всіма фактами воєнних злочинів військових РФ правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.