Дарина Бедринець разом з родиною була змушена покинути рідний Оріхів через постійні обстріли і руйнування міста.

У грудні 2023 року Дарина закінчила навчання в Бердянському педагогічному університеті та отримала диплом магістра за спеціальністю "Спеціальна освіта", спеціалізація "Логопедія".

Як повідомляє пресслужба Запорізького обласного центру зайнятості, за допомогою у пошуку роботи дівчина звернулася в Оріхівський відділ Пологівської філії Запорізького ОЦЗ.

"Завзята та цілеспрямована Дарина приступила до активного пошуку бажаної роботи і обрала для себе найкращу пропозицію.

Фахівці центру зайнятості відмітили, що цілеспрямованість і старанність дівчини стали важливими чинниками, які привели до успішного працевлаштування.

Тепер Дарина працює у Центрі розвитку та корекції дитини "Smart", де допомагає дітям із особливостями розвитку за сучасними технологіями та методиками.

Дарині дуже подобається працювати з дітками в сучасному логопедичному кабінеті та розвиватися в команді професіоналів. Тож нехай перше робоче місце за фахом стане для неї початком вдалої кар'єри", - говориться у повідомленні.

. Якщо вишукаєте роботу, звертайтеся до найближчого центру зайнятості, або скористайтесь "Єдиним порталом вакансій" чи телеграм-каналом: "Робота зараз: Державна служба зайнятості". Саме тут можна знайти актуальні пропозиції роботи з усієї України, які оновлюються щодня. Додаткову інформацію можна отримати Contact-центрі ЗОЦЗ за номером 0 800 33 67 28 або на Телеграм

В тему

  • Місія Центру розвитку та корекції дитини "Smart" - покращити якість життя дітей з інвалідністю шляхом комплексної реабілітації та створення можливості для їхньої соціалізації та перспективи самостійного майбутнього.
  • Мета - інтеграція дітей з інвалідністю в суспільство шляхом здійснення комплексних реабілітаційних заходів, спрямованих на відновлення здоров'я, забезпечення всебічного розвитку, враховуючи концепцію інклюзивного навчання

Фото: сайт  Центру розвитку та корекції дитини "Smart" та фейсбук-сторінка Запорізького ОЦЗ