Сьогодні, 24 червня 2024,  о 6.00 піший благодійний марафон маршрутом Запоріжжя-Вільнянськ (30 кілометрів) розпочали волонтери Стелла Орел і Сергій Дегтярьов.

Стелла Орел не тільки постійно організовує збори допомоги військовим, а й особисто відвозить її на передову. А ще волонтерка є організатором акцій на підтримку полонених оборонців Маріуполя, які регулярно проводяться у Запоріжжі по вихідних днях.

Зазвичай вони проходять на площі Героїв біля адміністративної будівлі обласної влади або на площі біля Фонтану життя. А 23 червня родичі військовополонених з прапорами, плакатами і портретами своїх близьких, більшість з яких перебуває у полоні понад 2 роки, збиралися на площі біля меморіалу ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

Разом зі Стеллою у похід вирушив Сергій Дегтярьов. В 2014-му хлопець був у Запорізькій самообороні. Потім виїхав з міста, після 24-го лютого 2022 року повернувся і хотів долучитися до тероборони чи ЗСУ, але через стан здоров'я отримав кілька відмов. Пізніше переніс трансплантацію - йому пересадили нирку. Своєю участю у акції Сергій хоче показати: кожен повинен робити все, що в його силах, аби допомогти Силам оборони.

"Ми з Сергієм йдемо у піший марафон від Запоріжжя до Вільнянська для збору коштів в розмірі 500 000 грн. на закупівлю FPV дронів для 3 окремої штурмової бригади, - розповіла перед марафоном Стелла Орел. - Хлопці знаходяться на важкому напрямку - Харківському. Вони дуже потребують цих дронів, щоб знищувати ворога, який просувається до нас. Друзі, долучайтесь, не будьте байдужими! Військові чекають допомоги, тил повинен допомагати фронту!

"А Сергій додав, що не буває маленьких донатів:"Кожен донат - це допомога".

Для збору коштів

Банка відкрита в рамках благодійного пішого марафону від Запоріжжя до Вільнянська для збору коштів на закупівлю FPV дронів для 3 ОШБр.

Ціль: 500 000 ₴

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/7Tc7aDcr2m

Номер картки банки 5375 4112 1956 9220