На початку квітня Марія Клейн разом із молодшою сестрою Златою повернулися з медалями найвищого гатунку з Сербії з чемпіонату Європи з ММА. І відразу почали готуватися до чемпіонату Європи з бразильського джиу-джитсу.
До Туреччини, де проходили  змагання, поїхала лище Марія: для Злати в її віковій та ваговій категорії не знайшлося суперниць.
20 квітня Марія виступила  на  національному чемпіонаті Туреччини у кімоно (Gi) за версією  AJP.  Спортсменка провела два поєдинки: перший з турчанкою, другий з казашкою. В обох поєдинках  наша зіркова дівчинка була сильнішою і завершила їх достроково больовими прийомами.


Наступного дня нашій талановитій спортсменці також не було рівних на чемпіонаті Європи з джиу-джитсу AJP у рашгарді (No-Gi).
Марія виступала, як і на попередніх змаганнях, у категорії  професіоналів з пурпуровими поясами (фіолетовими), 62 кг. У її групі було четверо суперниць. 
Наша спортсменка провела три поєдинки. 22 та 29 секунд знадобилося Марії, щоб перемогти казашку та турчанку.


У фіналі вона зустрілася з росіянкою. Нашій українці-оріхівчанці знадобилося лише 14 секунд, аби її суперниця, не витримавши больового прийому, здалася!
Нашій талановитій спортсменці не було рівних на цих змаганнях!
Вітаємо Марію та її родину з чудовим результатом!