Володимир Зеленський зустрівся з переможцями й призерами цьогорічних літніх Олімпійських ігор у Парижі, а також їх тренерами. Президент України нагородив їх почесними державними нагородами.

Запорізький спортсмен Парвіз Насібов, який цього року вже вдруге став срібним призером Олімпійських ігор у греко-римській боротьбі отримав з рук президента нагороду. Його відзначили орденом «За заслуги» ІІ ступеня.

Євген Чертков, особистого тренера борця, також отримав почесну відзнаку - орден «За заслуги» І ступеня.

Відповідно до указу орден «За заслуги» ІІІ ступеня був присвоєний й уродженцю Запоріжжю - 23-річному Михайлу Кохану, який завоював бронзову медаль на Олімпіаді у метанні молота.

Володимир Зеленський подякував олімпійцям за те, що вони прославляють незалежність і доводять силу нашої держави.

«Ми разом показуємо світу, що таке Україна, що таке наша держава. Україна, яка бореться. Україна, якій може бути дуже боляче, важко, але вона встає і продовжує йти до своєї головної мети. Україна, яка здатна тримати удар. Україна, яка здатна перемагати», – наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, цього тижня олімпійців Парвіза Насібова та Вікторію Кесарь вітали у Запоріжжі. Спортсменів привітали та вручили їм грошові сертифікати.