Підрозділи ДСНС у прифронтових населених пунктах продовжують невпинно працювати, щоб допомогти всім, хто цього потребує.

Окрім виконання безпосередніх завдань за призначенням, пов'язаних із ліквідацією надзвичайних подій, рятувальники надають гуманітарну допомогу жителям: привозять технічну та питну воду, хліб і продукти харчування. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС в Запорізькій області.

Нещодавно рятувальники ДСНС вчергове побували в Оріхові з гуманітарною допомогою, опублікували відео та світлини про життя людей у цьому місті.

"Допомога рятувальників і волонтерів нас рятує. Хай Бог Вам допомагає та оберігає. Дякуємо, наші янголи-охоронці", - висловлює слова вдячності мешканець Оріхова Микола.

Прифронтові населені пункти продовжують жити попри постійні обстріли. Мешканці, які не покинули свої домівки, залишаються без тепла, води й світла.

Щодня у них є ризик втратити оселю й все, що було нажито впродовж життя.

"І вдень, і вночі обстріли. Не залишають нас у спокої. Але попри все - рятувальники та волонтери завжди поруч. Велика подяка усім, що не забуваєте та не покидаєте. Вже третій рік йдуть бої, а ви з нами поруч", - говорить мешканка Оріхова пані Любов.

Щодня з різних видів зброї військові рф обстрілюють Оріхів, який знаходиться за 9 кілометрів від лінії фронту. Ворог не зміг захопити "міцний горішок" і, на жаль, перетворює його на суцільну руїну.

Фото Ганни Логвиненко