Запоріжець Данило Щербаков пообіцяв у разі перемоги спрямувати усі призові кошти на підтримку ЗСУ

Про свою участь у проєкті засновник руху "Helper Україна" повідомив на власній фейсбук-сторінці.

"Вітаю, друзі! Мене звати Данило Щербаков. Я волонтер, філантроп, бізнесмен і громадський діяч, а також засновник руху "Helper Україна", який уже понад десять років допомагає тим, хто цього потребує.

Сьогодні я прийняв важливе рішення — взяти участь у проєкті "МастерШеф" з однією метою: здобути перемогу та спрямувати всі призові кошти на підтримку наших захисників - Збройні Сили України.

Отримавши благословення від хлопців ЗСУ, яких ми підтримуємо роками, я зроблю все можливе, щоб досягти цієї мети.

Щиро дякую проєкту "МастерШеф" за надану можливість. Вітаю команду з отриманням національної відзнаки "HELPER Україна". Ваша платформа не лише дозволяє проявити кулінарні таланти, а й додає важливу соціальну та благодійну складову, що робить цей проєкт по-справжньому унікальним.

Дорогі читачі, приєднуйтеся до мене в цій благородній справі. Ваша підтримка безцінна. Разом ми можемо наблизити нашу перемогу", - написав Данило.

Данило Щербаков також висловив щиру подяку суддям проєкту "МастерШеф" за їхню віру в нього та його кулінарні здібності.

"Особливо вдячний за їхню пропозицію приєднатися до добрих справ "Helper Україна". Тепер я з впевненістю можу сказати, що наших добрих справ стане ще більше.

Ще раз хочу підкреслити: у разі моєї перемоги на "МастерШеф" всі призові кошти будуть використані на підтримку Збройних Сил України заради нашої перемоги.

Величезне дякую всім за підтримку. Разом ми велика сила. Слава Україні", - зазначив волонтер.