Внутрішньо переміщених осіб Пологівського району запрошують на інформаційні сесії на тему "Цифрова грамотність", які організовані Міжнародним Комітетом Порятунку (International Rescue Committee).

Як повідомляється у телеграм-каналі "Оріхівська громада", взяти участь у навчанні можуть:

  • особи віком від 50 років, які мають смартфон та бажають дізнатися більше про цифрові технології;
  • особи віком від 60 років, які мають кнопковий телефон та бажають навчитися користуватися смартфоном (телефони на час проходження проходження навчання будуть надаватися в користування).

Під час сесій буде розглянуто такі теми:

Приват банк/Ощад банк: Як користуватися банківськими додатками для здійснення фінансових операцій і контролю над власними коштами.

Дія: Можливості та функціонал офіційного порталу державних послуг України Дія для спрощення взаємодії з державними органами.

Гугл карти: Навігація інтерактивними картами, пошук місць та організацій, прокладання маршрутів.

Таксі онлайн: Використання онлайн-сервісів таксі для безпечного та зручного переміщення містом.

Гугл об'ктив: Застосування функцій додатка для розпізнавання об'єктів, перекладу тексту, ідентифікації ліків та інших цікавих можливостей.

Доступ до пенсійного фонду онлайн: Онлайн-сервіси для отримання інформації про пенсійні внески, статус пенсійного рахунку та інших пов'язаних із пенсією питань.

Telegram, WhatsApp, Viber: Основи використання популярних месенджерів для спілкування, обміну файлами та безкоштовні дзвінки за кордон. Безпека в інтернеті: як не стати жертвою шахрайства в інтернеті.

Заняття, вони проходитимуть з 5 серпня по 9 серпня по 1,5 години на день, безкоштовні.

  • Перша група з 10:00 до 12:00
  • Друга група з 12:00 до 14:00

Попередня реєстрація: за телефоном: 099 421 25 04 (з 9:00 до 14:00) або за посиланням: Після реєстрація з вами зв'яжуться для уточнення місця проведення та часу.