291 удар з різного виду озброєння завдали російські окупаційні війська по 8 містам та селам Запорізької області 6 травня. Малу Токмачку ворог обстріляв з артилерії, реактивних систем залпового вогню та атакував безпілотниками.

У понеділок російські окупаційні війська 5 разів обстріляли з реактивних систем залпового вогню Малу Токмачку та Роботине. Окупанти також завдали 184 артудари по Гуляйполю, Новоданилівці, Малій Токмачці, Роботину, Левадному та Малинівці.

Не припиняють загарбники й масовані атаки дронами. Зокрема, вчора 102 рази атакували БпЛА різної модифікації Червонодніпровку, Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку.

Внаслідок російських обстрілів пошкоджені будинки мирних мешканців та об’єкт енергетичної інфраструктури. Загалом за добу зафіксовано 10 повідомлень про руйнування.  

На місцях ворожих влучань поліцейські зібрали докази воєнних злочинів. За матеріалами слідчі поліції та СБУ відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.