До 27 вересня Пологівська філія Запорізької обласної організації ТЧХУ проводить благодійну акцію "Ми поруч".

Вона приурочена до Міжнародного дня людей похилого віку, який щорічно відзначається 1 жовтня.

"Ця акція спрямована на підтримку наших старших співгромадян, яким наша допомога особливо важлива. Щиро просимо вас внести свій внесок у цю благородну справу", - повідомляється на фейсбук-сторінці Пологівської філії Запорізької обласної організації ТЧХУ.

Найбільш потрібні:

  • теплі пледи та одяг;
  • продукти тривалого зберігання (консерви, крупи, макаронні вироби);
  • засоби особистої гігієни (мило, шампуні, креми).

"Ваша участь має велике значення для покращання якості життя людей похилого віку. Разом ми можемо створити більше добра та турботи для тих, хто цього потребує. Дякуємо за вашу щедрість та небайдужість", - зазначають волонтери.

Вони також звертаються до бенефіціарів банку одягу з проханням приносити одяг, який знаходиться в хорошому стані.

"Ми приймаємо лише чистий, цілий одяг без явних дефектів, плям або зношення, оскільки наша мета- забезпечити людей, які звертаються за допомогою, якісним і комфортним одягом.

Ваша допомога в цьому питанні дуже важлива для нас. Завдяки їй ми можемо впевнитися, що кожен отримує одяг, який не тільки виглядає добре, але і служитиме довго", - підкреслюють в організації.

Нагадаємо, що Пологівська філія Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України нещодавно переїхала з приміщення ЦКП "Орбіта" і тепер знаходиться за адресою вул. Сержанта Медведєва, 4 (поблизу проспекту Металургів). Прийом громадян здійснюється з понеділка по п'ятницю з з 9:00 до 14:00 (другий поверх, кабінет 8).

За цією ж адресою функціонує мобільний будинок, у якому розташовані банк одягу і пункт прокату реабілітаційного обладнання. Прийом громадян здійснюється з 9:00 до 14:00 що понеділка, середи, п'ятниці. Сюди можна приносити речі і продукти харчування у рамках благодійної акції "Ми поруч".

Допомога надається виключно внутрішньо переміщеним особам (ВПО) Пологівського району.

  • Для отримання одягу необхідно надати (паспорт та ідентифікаційний код, довідку ВПО.
  • Для отримання реабілітаційного обладнання, необхідно надати (паспорт та ідентифікаційний код, довідку (ВПО), а також ксерокопії документів.
  • В організації зазначають, що усі документи надаються в оригіналі.