Театральна платформа "Дім актора" оголосила про відкриття другого сезону і запрошує глядачів на вистави-хіти, які збирали sold out минулого сезону.

Вони пройдуть на двох різних локаціях у вересні.

Нагадаємо, перший сезон був для "Дому актора", який об'єднав театр-лабораторію "Vie" та театр танцю (він складається з танцювального колективу та оркестру City big band) просто феєричним. Аншлаги на виставах, гастролі в Оберхаузені і Дніпрі. Сезон творчий колектив закрив у червні аж трьома прем'єрами - драматичною, музичною та пластичною (танцювальною).На усіх були аншлаги!

Вистава Перепоvieдаки: Шева forever

У "Домі актора" виставу анонсують так:"Все, що ви не знали про Тараса Шевченка та боялись спитати! Молодий амбітний парубок, який отримав свободу у 24 роки і вирішив підкорити цілий світ! Зараз Тарас мав би мільйони переглядів в YouTube, тисячі підписників в Instagram і Tik-Tok. Розумний, креативний, відкритий до нового, гульвіса та душа компанії – не дивно, що Шевченка обожнювали жінки.

І він кохав: Оксаночка, Ганнуся, Катериночка і, звісно ж, Ликера Полусмак. Чотири лебідки, що завжди поруч із Шевченком, – мінливі як його думи, і прекрасні як кожна з його картин".

Бронзовий пил з образу поета в цьому спектаклі стертий начисто. Шевченка показали не як пам'ятку, а як живу людину. І навіть спробували уявити, яким би крутим і популярним був поет, якби жив сьогодні.

Вірші Шевченка прозвучать, але швидше за все здивують шанувальників традиційної класики. Тому вистава для тих, кому вже є 16.

. Вистава відбудеться 14 і 15 вересня о 16:00 у театрі-лабораторії Vie (о. Хортиця, вул. Наукового містечка, 35). Тривалість - 1 година. Квитки на сайтах concert.ua та musin.zp.ua. Додаткова інформація та бронювання: за номером +38(095)776-54-32 (Viber, Telegram, WhatsApp).

Вистава-концерт "Івасюк. Червона рута"

У першому сезоні ця музично-хореографічна драма, присвячена Володимиру Івасюку - композитору, автору пісень "Червона рута", "Водограй", "Я піду в далекі гори", побила рекорди за кількістю вистав та глядачів, які її подивилися.

Володимира Івасюка знайшли задушеним у Брюховицькому лісі. Він прожив лише 30 років. При цьому залишив нам більше сотні культових пісень та став всесвітньо відомим українським композитором і виконавцем.

Дія вистави відбувається у зворотному порядку - з дня загибелі Володимира Івасюка. Але це не суто біографічна вистава. Вона більше не про факти, а про враження.

Це перша спільна вистава артистів  "Vie" та театру танцю. У ній задіяно одночасно 40 виконавців: балет Театру танцю, драматичні актори театру-лабораторії "Vie", джазовий оркестр City big band, саунд-дизайнери Сendrura та Henrik_BPM.

Пісні виконує наживо учасник телепроєкту "Голос країни-12", вокаліст гурту "FAR4" Михайло Герасимчук, який зіграв головну роль.

Музично-хореографічна вистава-концерт "Івасюк. Червона рута" відбудеться 22 вересня о 15:00 і о 18:00 у Запорізькій обласній філармонії (пр. Соборний, 183). Тривалість - 1 година 30 хвилин (без антракту). Квитки на сайті musin.zp.ua.

Приходьте!