У Центрі культурних послуг "Титан" завершує свою роботу пересувна виставка світлин військовослужбовця з Павлограда Олександра Господа "Хроніки Господні".

Олександр Господ, як повідомляє сайт міської ради, у 2014 році пішов захищати рідну країну добровольцем у складі Правого сектора. У 2018 році був зарахований сапером у склад 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", а з 2020 року служив у 56-й окремій мотопіхотній бригаді.

Початок повномасштабної війни Олександр зустрів у селищі Піски на Донеччині. 15 травня 2023 року він разом із побратимами штурмував позиції ворога під Бахмутом та з того часу офіційно вважається безвісти зниклим. Олександр "Стрілок"

Господ захоплювався фотографією, а всі жахи війни знімав великим планом крізь камеру звичайного телефона. З 2014 року військовослужбовець зняв неймовірні кадри війни, які викликають цілий спектр емоцій. Попри трагічність та спустошеність, світлини мають особливу пронизливу красу.

"Я их назвал Долина зияющих глазниц. Почему такое название? Да все элементарно — остовы домов похожи на человеческие черепа, белые стены и черные безжизненные провалы окон... Ассоциация с мумифицированным трупом, форма особо не потеряна, а вид страшен. Гляньте на лик Войны моими глазами", - такий текст розміщено під портретом військового.

5 червня Олександру виповнився 41 рік. Саме до дня його народження дружина військового Олена Господ разом з друзями організували фотовиставку "Хроніки Господні". Виставку до Запоріжжя вже показали у Києві, Дніпрі та Павлограді.

Виставка "Хроніки Господні" представлена у Центрі культурних послуг "Титан" до 13 липня. Вхід вільний.