Стрибунку у воду майстра спорту України міжнародного класу Вікторію Кесарь сьогодні, 12 серпня, урочисто зустріли на вокзалі "Запоріжжя-1".

Як повідомила голова Запорізького обласного відділення НОК Наталія Власова, спортсменку зустрічали не лише фахівці спорту, а й ті, хто просто випадково став учасником зустрічі на вокзалі.

"Всі були щасливі, що змогли стати дотичними до історичної миті в спорті, брали автографи у нашої спортсменки і просто дякували та говорили чудові побажання!", - поділилася Наталія Власова.

Для Вікторії Кесарь паризька Олімпіада - друга в кар'єрі. У 2021 році запоріжанка стрибала в одиночному турнірі з трьох метрів та посіла 23-тє місце.

У Парижі Вікторія Кесарь виступала у двох дисциплінах. Спочатку з Анною Письменською наша землячка брала участь у змаганнях з синхронних стрибківз трьох метрів. Українки фінішували сьомими.

У 12-й день змагань стартував попередній раунд жіночих одиночних стрибків із 3-метрового трампліна. На перший етап вийшли 28 спортсменок, з яких 18 відбиралися до півфіналу. Кожна виконувала по 5 стрибків, сума балів визначала їхній результат у кваліфікації.

Запоріжанка посідала 26-те місце після перших двох раундів. Після четвертого раунду стрибків, набравши 45 балів, Кесарь опустилася на останнє, 28-е проміжне місце в заліку.

Найвищу оцінку Вікторія отримала за свій найскладніший стрибок - 54.25 бала. У підсумку в попередньому раунді Вікторія посіла 27-е місце із загальним доробком 217.75 бала. І на цьому завершила виступ на Олімпіаді-2024.

Фото: Суспільне новини і фейсбук-сторінка Наталії Власової