Завершено прийом анкет на участь у конкурсі "Громада на всі 100". 
Конкурс стартував 2 вересня, його в партнерстві запустили Starlight Media та Український кризовий медіа-центр за підтримки Програми USAID DOBRE («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»). 
Як повідомили організатори, у період з 2 до 29 вересня українські громади подали 262 заявки.  Від Запорізької області – 9 заявок, у тому числі від нашої – Оріхівської громади.
20 найкращих проєктів громад буде обрано шляхом громадського онлайн-голосування, яке розпочалосяся 14 жовтня, а ще 20 обере експертне журі.
Після голосування історію та ідею кожної з 40 громад-фіналістів буде висвітлено у прямих ефірах та на інших медіамайданчиках Вікон СТБ та Фактів ICTV.
А найкращого з 40 претендентів у фіналі обере профільне журі.

Нагадаємо: проєктом Оріхівської громади передбачено придбання високотехнологічного медичного обладнання для ендоскопічного кабінету Оріхівської лікарні - ендоскопічна система, що забезпечить ранню діагностику, якісне лікування хвороб, зменшення захворюваності на злоякісні новоутворення ободової кишки, шлунка та прямої кишки та зниження показника смертності шляхом безперервного поліпшення якості надання медичних послуг.

Голосування за проєкт, який вийде до фіналу, триває. Проголосувати може особа віком від 14 років, яка зареєстрована через соціальну мережу «Facebook», а також не перебуває на території російської федерації та республіки білорусь на момент голосування.

Переходьте на сторінку  проєкту  Оріхівської громади за посиланням:  https://bit.ly/VoteForOrikhiv   та виконайте 3 простих кроки:

- натисніть велику жовту кнопку «Проголосувати»;
- клікніть на кнопку «Продовжити» і потім ще раз «Продовжити»;
- тепер ви у системі і можете голосувати; для цього знову натисніть на велику кнопку «Проголосувати», після чого має з'явитися вікно з повідомленням, що ваш голос зараховано.

Голосування завершиться 10 листопада о 23:59. Не зволікайте!