На черговому засіданні депутати запорізького міськвиконкому прийняли рішення розірвати договір з перевізником, який обслуговує 54 маршрут, що курсує від вул. Історичної до ТЦ «Епіцентр».

Як повідомляють на сайті Запорізької міськради, профільна комісія перевірила перевізника на дотримання договірних умов, бо до контакт-центру «15-80» надходили скарги на роботу маршрутки №54. В ході двох рейдів були виявлені порушення. Серед основних – недотримання умов класності транспортних засобів, неналежний санітарний стан салону, відмови в перевезенні пасажирів пільгових категорій. За виявленими порушеннями було складено відповідні акти.

В компанії-перевізника пояснили, що автомобілі не відповідають класності, яка прописана в договорі, бо транспорт постраждав під час обстрілів та перебуває в ремонті. Разом з тим документів, які б підтверджували цей факт, надано не було.

На засіданні члени виконавчого комітету підтримали рішення про розірвання договору з перевізником. На маршрут №54 буде призначено тимчасового перевізника.