Саме стільки пропрацювала Світлана Григорівна Світлицька в медичній установі нашого міста. Весь робочий колектив лікарні щиро завдячує їй за високий професіоналізм, тактовність та людську чуйність! А також зичить міцного здоров’я, добра та благополуччя!


Народилася пані Світлана в Оріхові. Освіту бухгалтера отримала у рідному Оріхівському сільськогосподарському технікумі (прим. ред. - зараз Оріхівський коледж ТДАТУ ім. Дмитра Моторного). Також підвищувала професійну компетентність у Харківському ФЕІ за спеціальністю «Бухгалтерський облік підприємств». 

У лікарні працювала із 1977 року. Спочатку на посаді інспектора з ОХМД, потім секретар-друкаркою та старшим інспектором з кадрів. А згодом отримала підвищення до завідувача відділом кадрів. Завжди виконувала свої обов’язки якісно та відповідально. 

Усі колеги відгукуються про Світлану Григорівну як про дуже надійну, привітну, чуйну та добру людину. Яка жодного разу не підвищила ні на кого голос, люб’язно допомагала з усіх робочих питань,  радо ділилася власним досвідом та знаннями. 

Також розповідають про те, що вона не лише чудовий спеціаліст, а й справжня берегиня сімейного вогнища, мама двох дітей, якими пишається. А її найулюбленішим хобі у хвилини дозвілля є вирощування квітів, під час якого пані Світлана відпочиває душею!

Із колегами Світлани Світлицької 
поспілкувалася
Світлана Сабліна