Пізно увечері 20 серпня військові російської терористичної армії завдали повторний удар по Малокатеринівці. Селище обстріляли з артилерії. На жаль, одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

«Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено приватні будинки. В одному з них знайшли тіло загиблого під час російської атаки чоловіка. Одна жінка отримала поранення», - написав Іван Федоров, голова Запорізької ОВА.

Нагадаємо, вчора близько 17:45 російські військові вдарили артилерійським снарядом по дитячому кафе "Лаванда" в селі Малокатеринівка. Внаслідок цього обстрілу отримали поранення: діти 11, 14, 15 та 17 років, а також 18-річна дівчина. На жаль, 15-річний хлопчик помер у лікарні, під час проведення реанімаційних заходів. 

ДОПОВНЕНО:

Голова Кушугумської громади повідомив ім’я загиблого хлопчика - Дмитро Гречаник.

«Ворог влучив прямо у дитяче кафе біля якого на дитячому майданчику гуляв Дмитро та його друзі. Немає таких слів, щоб загоїти рану, яка буде ятрити все життя у батьків. Невимовний біль, сльози... Щирі співчуття рідним та близьким! Вічна пам’ять Дмитру!», - написав голова громади Володимир Сосуновський.

Сьогодні, 21 серпня, в Кушугумській громаді оголошено День жалоби.