Як повідомляє Головне управління ДСНС в Запорізькій області, внаслідок ракетного удару частково зруйнована двоповерхова будівля. Пошкоджень зазнала  будівля дитсадка

Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені легкові автомобілі, що знаходились поруч. Вогнеборці приборкали пожежу у двох металевих гаражах.

Станом на 10:30 внаслідок ракетного удару по місту постраждали 4 людини, з них двох людей рятувальники дістали з-під завалів.

Усіх постраждалих госпіталізували до медичного закладу. Їх кількість може збільшитися, оскільки надзвичайники продовжують пошукові та аварійно-рятувальні роботи.

На місці працюють профільні та екстрені служби міста. До ліквідації наслідків обстрілу залучені 42 рятувальники та 10 одиниць техніки», - інформують надзвичайники.

За даними голови ЗОДА Івана Федорова, внаслідок ранкового ворожого удару станом на 11 годину поранено 7 людей, чоловік 49 років та 48-річна жінка у важкому стані. Медики надають усім постраждалим необхідну допомогу

Пошкоджено понад 30 будинків, їх обстежують відповідні служби.

ОНОВЛЕНО. Станом на 14.00, за інформацією голови ЗОДА Івана Федорова,  чотирнадцять постраждалих, з яких троє у важкому стані, та один загиблий, якого дістали з-під завалів - такі наслідки ворожої атаки по обласному центру. Роботи з їх фіксації   продовжуються.

Всі, хто потребують допомоги, можуть звернутися:

  • міський кол-центр: 15-80, (050) 414 15 80, (067) 656 15 80
  • гаряча телефонна лінія Запорізької ОВА: +38 0800 503 508