25 ноутбуків передали опікунам дітей-сиріт, щоб діти могли вчитися. Це стало можливо завдяки співпраці з благодійним фондом «Підтримка українських сиріт». Техніку отримав і дитячий будинок сімейного типу, який вимушено виїхали з рідного Оріхова через регулярні російські обстріли, повідомляють у Запорізькій ОВА. Також їм видали чек на 14 тисяч гривень для потреби 7 дітей та облаштування орендованого житла в Запоріжжі.

«Лише за два місяці до вторгнення ми поставили гойдалки, щоб дітям було де гратись, проводити разом час. Болить за останніх двох діточок, яких ми взяли під опіку. Вони не встигли всім цим насолодитись, награтися. Мріємо, аби війна якнайшвидше закінчилася, ми повернулися додому», – розповіла засновниця дитячого будинку сімейного типу Олена Алієва.

Зі слів жінки, дивлячись на своїх вихованців, вона прагнула зробити їх життя найкращим, забезпечити всім необхідним та найголовнішим – батьківською турботою. Діти зростають, навчаються, а найстарший з них вже захищає Україну від навали ворога