Таку назву має виставка фотокореспондентки сайту 061 Катерини Клочко, яка  відкриється цього тижня в Запоріжжі

Сьогодні в Центрі журналістської солідарності в Запоріжжі про свою майбутню виставку розповіла наша колега  - фотокореспондентка сайту 061 Катерина Клочко. 

Виставка - це результат роботи моєї  та моїх колег, з якими ми більше двох років їздимо в прифронтові громади. На виставці будуть представлені фото з Оріхова, Гуляйполя,  Комишувахи та з невеличних  населених пунктів, - зазначила колега.


На виставці буде представлено більше тридцяти робіт. Третину з них автор презентувала під час зустрічі. Це були світлини з прифронтових Оріхова, Гуляйполя та села Приморське Василівського району.


На цих фотороботах зафіксовані злочини російських військових проти цивільних українських громадян,  цивільної інфраструктури, а також життя наших земляків в неймовірно важких умовах.
Як говорить автор, її мета – показати  ЛЮДИНУ, котра живе, здавалося б у таких неймовірно тяжких умовах, і не втрачає надію, не втрачає віру.  Катя назвала свою фотовиставку «Це мій дім». Саме так говорять люди, які не лишають прифронтові міста і села. Вони не хочуть  виїжджати зі свого рідного дому.

Незважаючи на війну, з позитивом і оптимізмом дивлюся в майбутнє і завдячую всім нашим захисникам і захисницям, - такими словами завершила  презентацію своєї виставки Катерина Клочко.


Відкриття виставки відбудеться 18 квітня о 16-й годині  у Запорізькому фотоклубі за адресою: м.Запоріжжя, проспект Соборний, 159.
Триватиме фотовиставка «Це мій дім» до кінця квітня.