Військові російської армії не полишають спроб просунутися на Оріхівському та Гуляйпільському напрямках. За даними Генерального штабу Збройних сил України, на Оріхівському напрямку 17 вересня відбулося вісім безуспішних для ворога бойових зіткнень неподалік Малої Токмачки, Новоданилівки, Новоандріївки та Щербаків.

«Неспокійно було на Гуляйпільському напрямку, тут противник здійснив два безуспішні наступи в районі населеного пункту Гуляйполе», - йдеться в повідомленні Генштабу.

Крім того, вчора загарбники завдали авіаційний удар в районі населеного пункту Вербове.

Загалом впродовж вівторка відбулось 194 бойових зіткнення вздовж всієї лінії фронту. Вчора Сили оборони завдали 5 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військова техніка противника, уразили одну систему залпового вогню, три пункти управління та польовий склад боєприпасів окупанта.

Наші воїни завдають окупаційним військам відчутних втрат в живій силі та техніці. Загальні втрати ворога склали: 1130 осіб особового складу, шість танків, три бойових броньованих машин, 25 артилерійських систем, 25 безпілотників, 45 автомобілів та 18 одиниць спецтехніки окупантів.