Третій вечір поспіль російські війська тероризують Запоріжжя авіаційними ударами. За даними Національної поліції Запорізької області, 24 вересня у період з 21:30 до 21:52 окупанти завдали чотири удари керованими авіаційними бомбами по обласному центру.

«Влучання зафіксовані на території кладовища та у приватному секторі. Під час обстрілів зруйновані житлові будинки громадян, вибуховою хвилею та уламками пошкоджені довколишні домоволодіння, гаражні та господарські споруди, автомобілі, об’єкти інфраструктури», - повідомили у пресслужбі поліції.

Надзвичайники у ході ліквідації наслідків обстрілу у Комунарському районі міста деблокували з-під завалів чоловіка. На ношах його донесли до машини «швидкої допомоги». Чоловіка госпіталізовано.

Станом на 23:55 пошукові та аварійно-рятувальні роботи завершено.

Станом на 07:00 ранку 25 вересня відомо про сімох постраждалих, з них - дві жінки та п’ятеро чоловіків. Троє поранених у лікарні. Четверо від госпіталізації відмовилися.

«В медзакладах обласного центру залишаються троє людей, постраждалих через терористичні атаки росіян на Запоріжжя. Після нічної атаки 48-річна жінка з множинними травмами у вкрай тяжкому стані у реанімації», - повідомив Іван Федоров, голова Запорізької обласної військової адміністрації.

Також в  Запорізькій ОВА повідомили, що двоє дітей, постраждалих під час обстрілу 23 вересня, - у відділені хірургії. Їхній стан середнього ступеня важкості.

На місці влучання працює мобільний пункт прийому звернень громадян, куди люди можуть звернутися за допомогою або написати заяву про пошкоджене майно. Також постраждалі можуть звернутися до найближчого територіального підрозділу поліції або за номером 102 (альтернативний номер телефону +380504529195).