Олександр Рясний, наш земляк, учасник бойових дій, який пройшов шлях від солдата-стрільця до командира батальйону оперативного призначення. Нині він перебуває на реабілітації в Львівському центрі «Незламні» (UNBROKEN) після серйозного поранення й ампутації ноги.

Олександр пройшов всі етапи війни з рф. З 2014 по теперішній час місце служби – 15-а бригада оперативного призначення Нацгвардії України «Кара-Даг».

Коли почалося повномасштабне вторгнення росіян, батальйон виконував завдання на Запорізькому напрямку. Тоді 29-річний Олександр Рясний вже був командиром батальйону. Він мав бойовий досвід, відчував велику відповідальність за особовий склад свого підрозділу, за свій рубіж оборони.

У вересні 2023-го, повертаючись з бойових позицій на Оріхівському напрямку,  і під час артобстрілу отримав уламкове поранення правого стегна. Зміг накласти собі турнікет, побратими евакуювали в стабілізаційний пункт. Там втратив свідомість. Була розірвана стегнова артерія. Перебував у реанімації. Лікарі намагалися врятувати кінцівку, та через велику крововтрату не вдалося.