Лікарі повідомили у поліції, що «швидка допомога» доправила до медичного закладу жінку з хімічними опіками очей. Постраждала розповіла правоохоронцям, що у під’їзді багатоповерхівки на неї напав невідомий. Зловмисник намагався зірвати наплічник, та коли йому це не вдалось – розпили їй в очі сльозогінний газ та повторив спробу відібрати майно. Жінка почала кликати на допомогу й це змусило нападника втекти.

В ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці затримали зловмисників. Ними виявились 26-річний та 37-річний жителі Запорізької області. Спільники діяли за заздалегідь спланованим планом. Нападник для конспірації одягнув тактичний військовий одяг, а його спільник чекав «на варті» неподалік, аби потім разом втекти з місця злочину.

Наразі обидва зловмисники затримані. Їм повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжні у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Фігурантам справи загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.