Вчора біля одного з відділень пошти правоохоронці зупинили жінку, яка поводилась підозріло. В ході перевірки, поліцейські виявили у пакунку «Альфа-PVP». На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, 33-річній жінці (раніше судимій за зберігання наркотиків) в одній із соцмереж невідомі запропонували незаконний заробіток - розповсюджувати наркотики. Погодившись, вона отримала у поштовому відділенні посилку з «товаром» на своє ім’я.

Правоохоронці вилучили у запоріжанки пакунок, мобільний та три сім-карти різних мобільних операторів. Загальна вага вилученої речовини – майже кілограм, її вартість за цінами «чорного ринку» може становити понад 900 тисяч гривень. Цього ж дня за місцем мешкання жінки поліцейські провели обшук та вилучили вакууматор, ваги та зіп-пакети.

Затриманій вже повідомили про підозру ч. 3 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Їй загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.  

Правоохоронці вживають заходів для встановлення інших осіб, причетних до незаконного обігу психотропної речовини.