Під час дії комендантської години, близько 3:30 ранку, 23 липня в поліції повідомили, що на одній з баз відпочинку у Запоріжжі сталася стрілянина. Поранено двох чоловіків. Сам порушник зник з місця злочину на авто.

Правоохоронці ввели в дію спецоперацію «Перехват».

Потерпілих, 18 та 27 років, із вогнепальними пораненнями у тяжкому стані госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці опитали свідків та з’ясували, що між відпочивальниками стався конфлікт, під час якого один із чоловіків здійснив постріли із пістолета в бік своїх опонентів.

У результаті проведення низки заходів оперативники по гарячих слідах розшукали зловмисника у середмісті Запоріжжя. Затриманим виявився 27-річний місцевий житель.

Правоохоронці також знайшли автомобіль фігуранта та пістолет, який зловмисник закопав у лісосмузі. У квартирі затриманого правоохоронці провели обшук та вилучили понад 1200 капсулів набоїв, запчастини пістолета, паспорти на пістолети ТТ та ПМ, а також прилад для виготовлення набоїв. Речові докази направлені на експертні дослідження.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 15 «Замах на кримінальне правопорушення», п. 1 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За результатами експертиз діям підозрюваного буде надано остаточну правову кваліфікацію.