Цієї п’ятниці, 23 серпня, історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» не буде приймати відвідувачів. Про це повідомили на сторінці Національний заповідник «Хортиця».

«У зв’язку з проведенням дезінсекційних заходів історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» буде закрито для відвідування 23 серпня», - повідомили у пресслужбі комплексу.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення історико-культурний комплекс був зачинений. Лише у травні цього року, за рішенням Ради оборони Запорізької області, комплекс відкрили для відвідувачів. Наразі діють певні правила відвідування комплексу через безпекову ситуацію. Зокрема, одночасно на території комплексу можуть знаходитися до 20 відвідувачів, а час перебувати на «Запорозькій січі» можна до 30 хвилин. Під час «повітряної тривоги» комплекс зачиняється. Відвідувачі мають негайно пройти до укриття, облаштованого в будівлі Музею історії запорозького козацтва. Вхід до укриття відкритий з 10:00 до 18:00 години.

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» працює з 10:00 до 18:00 з середи по неділю (понеділок та вівторок – вихідні). Каса з продажу квитків працює до 17:30. Вартість квитків для дорослих — 60 грн, дітей — 30 грн. Для дошкільнят, людей з інвалідністю І та ІІ груп, учасникам бойових дій – безкоштовно.

ДОПОВНЕНО:

На сторінці Національний заповідник «Хортиця» оновили інформацію і повідомили, що історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» не буде працювати два дні поспіль - 23 та 24 серпня.