Розпочинається реєстрація  на отримання одноразової грошової допомоги населенню протягом опалювального сезону 2024/25 року на придбання твердого пічного побутового палива.

Про умови її отримання та які необхідно надати документи у телеграм-каналі повідомляє Комишуваська селищна рада.

Умови отримання: отримати грошову допомогу можуть особи, проживаючі у житлових будинках, які опалюються твердим пічним побутовим паливом.

Грошова допомога на опалення НЕ надається у разі, коли одержувач або інший член сім’ї (домогосподарства) вже отримував будь-яку допомогу (в натуральній чи грошовій формі) на опалювальний сезон 2024/25 року, метою якої є забезпечення твердим пічним побутовим паливом. Крім того, після подачі заяви отримати аналогічну допомогу від благодійних фондів буде неможливо.

Особам, що потребують допомоги  та підпадають під умови отримання, необхідно звернутися до 11 вересня до відділу ЦНАП з заявою та необхідним пакетом документів.

При собі мати оригінали та ксерокопії наступних документів:

  • паспорт одержувача та всіх членів сім'ї домогосподарства, які фактично проживають у відповідному домогосподарстві з відміткою про реєстрацію місця проживання (для дітей до 14 років - свідоцтво про народження),
  • довідка (витяг) про реєстрацією місця проживання, або акт обстеження факту проживання особи без реєстрації місця проживання за даною адресою;
  • довідка про реєстраційний номер облікової картки платника податків одержувача та всіх членів сім'ї (домогосподарства), які фактично проживають у відповідному домогосподарстві;
  • довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (якщо в домогосподарстві є ВПО);
  • банківські реквізити (за стандартом IBAN).

Мешканці Комишувахи, Одарівки та Григорівського звертаються до відділу ЦНАП! Мешканці старостинських округів звертаються до своїх старост!

Зверніть увагу

Хто планує звернутися за допомогою на опалення і не має банківської картки - вам необхідно з'явитися до ЦНАПу 09.09.2024 року до 13.00 та надати інформацію для внесення в реєстр на отримання карткового рахунку. При собі мати паспорт та довідку про РНОКПП.

Це стосується мешканців Комишувахи, Одарівки та Григорівського. Мешканці старостинських округів надають відповідну інформацію своїм старостам.

Ми також писали, на яку суму видається допомога на придбання твердого паливаю